Despre mine

Elena Kiper – Dermopigmentist,cosmetician, make-up artist – visagist

Bine  ai venit sa iti redescoperi frumusetea cu ajutorul machiajului profesional si al celui semipermanent ,al tratamentelor de infrumusetare si de redare a stralucirii tenului tau!
„A girl  should be two things ,CLASSY &FABULOUS!”
Dragostea pentru frumos a inceput inca din copilarie, cu picturile chipurilor  feminine,in care subliniam si conturam fiecare trasatura ,adaugam culoare si sclipire , ca un hobby, o pasiune careia treptat, am inceput sa ii acord tot mai mult timp, transformandu-se incet, in jobul pe care il practic zi de zi si in care pun atat de mult suflet!
Astfel mi-am gasit menirea, aceea de a te ajuta sa-ti redescoperi frumusetea si sa aduci  la suprafata cea mai buna versiune a ta!
Incredere,,ambitie  si eleganta –trei  cuvinte ce le consider necesare in ceea ce priveste evolutia mea profesionala si personala!
Imi place frumosul, arta, armonia,calitatea,excelenta,profesionalismul si seriozitatea in tot ce practic si cea mai mare satisfactia a mea este bucuria si multumirea ta !
“Cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineaza cu ochii frumos si discret  conturati de eyeliner perfect si gene bogate ,buze natural evidentiate si sprancene perfecte? Tenul frumos si rejuvenat,fin si radiant?Rutina ta zilnica ar fi rapida,,machiajul si retusul acestuia nu mai este necesar!”
Aceste asteptari pot deveni realitate cand veti pasi  in Atelierul meu , un mediu boem,intim,cochet si feminin,in care vom obtine rezultatel mult dorite!
 
Elena Kiper ,
Dermopigmentist,cosmetolog,make-up artist – visagist
 
 
INFO : Facebook page https://www.facebook.com/artistellemakeubeautifull/
email :elena_chiper@yahoo.com
Tel Programari si detalii : 0768484257
Adresa :Chiajna,Militari Rezidence