Plasma Pen

TRATAMENT FIBROBLAST ELENA KIPER BEAUTY BAR     Plasma Pen Tratamentul cu Plasma Pen este o metodă revoluționară

TRATAMENT FIBROBLAST

ELENA KIPER BEAUTY BAR

 

 

Plasma Pen
Tratamentul cu Plasma Pen
este o metodă revoluționară pentru o întinerire perfectă a feței și a corpului. Este important să subliniem faptul că plasmă este o tehnică non-chirurgicală în care nu se utilizează scalpele sau alte instrumente chirurgicale.
Pixul Plasma este un răspuns activ la pacienții care au nevoie de un tratament mai bun fara sa implice bisturiul.

Ce este PLASMA Pen și cum funcționează?
Tratamentul cu plasmă utilizează a patra stare de materie – plasmă. Țesuturile sunt tratate „sublimat” și evităm răspândirea căldurii nedorite în zonele înconjurătoare. Principiul este de a ioniza gazul în aer pentru a crea o arc electric mic, asemănător cu un fulger mic, cu care zonele dermice și epidermale sunt afectate de probleme estetice, pot fi tratate fără a se răspândi căldură nedorită în zonele înconjurătoare.
Când arcul electric – plasmă – atinge suprafața pielii, căldura se mărește și apoi se transferă în epidermă până la nivelul stratului papilar care conține celule fibroblaste. Rezultatul este contracția și strângerea celulelor pielii. În consecință, excesul de piele se reduce și rezultatul strânge, tonifică și ridică pielea și reduce ridurile. Majoritatea, dacă nu toate, metodele de resurfacare a pielii se bazează pe crearea unei leziuni cutanate controlate, care activează vindecarea acesteia, ceea ce duce la remodelarea și îmbunătățirea pielii în diferite semne de îmbătrânire.
Chiar dacă straturile cutanate primesc o leziune controlată de stiloul cu plasmă (prin încălzire, fragmentare, vaporizare-sublimare și strângere, ele nu ard, așa cum fac în mare măsură sub laserul ablativ și, important, nu există răni deschise în impul fazei de vindecare. este extrem de important, deoarece această abordare reduce riscul de efecte secundare, cum ar fi cicatrizarea, infecția sau pierderea pigmentării etc.

Plasma din plastic funcționează similar cu un laser ablativ (fracționat). Creionul cu plasmă creează un prejudiciu controlat perfect pentru celulele pielii foarte specifice pentru a încuraja strângerea pielii, diviziunea celulară, proliferarea celulară și producția de colagen. Acest lucru nu numai că îmbunătățește strângerea, tonul și textura pielii, dar poate și să reducă cicatricile, să îmbunătățească o serie de probleme comune ale pielii și să crească conturul pielii.

Avantajele plasmei vs intervenția chirurgicală:

Fără injecții
Nu se taie pielea
Nu sunt necesare cusături
Procedura cu risc scăzut (risc minim)
Reacții adverse minime și mult mai puțin timp de nefuncționare
Procedură rapidă și ușoară
Majoritatea pacienților se pot întoarce la serviciu în aceeași zi
Fără subțierea pielii
Economie semnificativă a costurilor

Contraindicații generale
Resurfacția pielii cu plasmă este, în general, potrivită pentru majoritatea oamenilor, deoarece este deosebit de eficientă în tratarea unor zone notorii dificil de tratat, și anume în jurul ochilor (periorbital) și în jurul gurii (periorale). Este, de asemenea, potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și texturi, deși există unele contraindicații, care sunt enumerate mai jos:

Dacă aveți piele mai închisă (tip piele de tip Fitzpatrick de tip 6)
Dacă pielea dvs. este predispusă la cicatrizări / cicatrizări cheloide
Dacă aveți oricare din următoarele: afecțiuni cutanate severe, răni deschise, acnee severă, lupus, psoriazis sau vitiligo
Dacă aveți alergii sau sensibilități la oricare dintre produsele utilizate în timpul tratamentului
Dacă aveți un istoric de a fi tratat cu medicamente subțierea sângelui sau terapie cu aur sau dacă ați luat Accutane în ultimul an.
Dacă sunteți gravidă, alăptați, aveți deficiențe imunitare sau aveți alte tulburări autoimune

Pin It